Мазилки

Архист ЕООД има дългогодишен опит в сферата на строитеството.
От създаването си през 1991 г. до сега фирмата следи актуалните тенденции и предлага една модерна и качествена услуга.
Съвременната строителна химия тотално промени технологиите в строителството и строително- ремонтните работи.Много от класическите и доскоро единствено достъпни строителни материалипостепенно излязоха от употреба.
Днес се използват много по- съвършени строителни материали- строителни лепила, грундове, шпахловъчни и хидроизолационни материали, саморазливни замазки, различни мазилки- от хастарни, през репаратурни до декоративни.
Съвременните мазилки, шпахловъчни и други смеси представляват фабрично подготвени сухи смеси, които се приготвят преди употреба , чрез разбъркването им с вода.
Вътрешното и външно измазване и шпахловане на масивни зидове от керамични блокове и тухли е неизбежна трудоемка дейност, от чието качествено изпълнение зависи добрият вид на стените , в някои случаи предпазване от влага. Всичко това малага внимателен избор на оптимален вид  и марка материали.
Основната цел на шпахловането е придаване гладкост на повърхността на стените (шпахловката не изправя стените, това е обект на допълнителна дейност). В зависимост от степента на гладкост, шпахловките се делят на основни и финишни.За да се гарантира здраво захващане на шпахловката за основата, се използва дълбокопроникващ грунд, а за здравина и предпазване от пукнатини – шпахловъчна мрежа.
В своята практика Архист ЕООД използва системи от материали, мазилки , замазки и шпахловъчни смеси от доказали се производители с гарантирано качество.Фирмата разполага и с обучени специалисти, което гарантира допълнително качество на крайния продукт.
За извършването на всички дейности, Архист ЕООД се ангажира с Договор с точно описани дейности , срокове за изпълнение, начини на плащане и гаранции съгласно ЗУТ (Закон за устройство на територията).

 

Назад